Marisa Millerin pelihousut valahtivat Super Bowlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime kuussa Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa.

Viime aikoina otsikoissa Victoria’s Secret -uransa merkeissä ollut kaunotar nähtiin kisailemassa myös Super Bowl -otteluun liittyvissä oheistapahtumissa, kuten julkkisten leikkimielisessä jenkkifutis-ottelussa. Hentorakenteinen huippumalli otti osaa otteluun innokkaasti, mutta pelin tiimellyksessä hänen pelihousunsa eivät pysyneet ylhäällä odotetulla tavalla. Näin ollen Marisa Miller tuli vilauttaneeksi katsojille hieman liikaa. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.