Näin 41-vuotias Jennifer Aniston on muuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Aniston tuli aikoinaan tunnetuksi maailman suosituimpiin lukeutuneen Frendit-televisiosarjan tähtenä. Sarjan lopettamisen jälkeen hänet on nähty muutaman kerran valkokankaalla, mutta kovin suurta menestystä hänelle ei ole kuitenkaan siunaantunut.

Nykyisin sekä huhujen että valokuvien perusteella vastanäyttelijänsä Gerard Butlerin kanssa seurusteleva kaunotar juhli muutama päivä sitten Butlerin ja ystäviensä kanssa 41-vuotispäiväänsä Meksikon Cabossa. Jenniferin syntymäpäivän kunniaksi voidaan luoda pienimuotoinen katsaus tähden muuttumiseen viimeisten kuuden vuoden aikana. Katso kuvat tästä.

Jennifer Aniston ei lukeudu niihin julkkiksiin, jotka poseeraavat viikoittain bikineissä paparazzien tähtäimissä, mutta hänestä on vuosien varrella saatu ikuistettua kuitenkin varsin näyttäviä otoksia. Jenniferin suosikkilomakohteita ovat Miami ja Meksiko, joista jälkimmäisessä hänet kuvattiin edellisen kerran vain muutama päivä sitten. Hän vietti siellä myös 40-vuotisjuhlansa viime vuonna.