Täydelliset naiset saa huippumallitason vieraita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen televisiosarja Täydelliset naiset on marssittanut televisioruutuihin näyttäviä kaunottaria jo vuosien ajan. Nyt sarja saa jälleen pari korkean profiilin vierasta.

Huippumallit Heidi Klum js Paulina Porizkova on nimittäin kutsuttu ABC-kanavan tuottaman suosikkisarjan vieraileviksi tähdiksi, TMZ uutisoi. Klum sopiikin hyvin tähdittämään sarjaa, sillä hän on tosielämässäkin kolmen lapsen äiti ja siitä huolimatta edelleen huippuvartaloinen supermalli.

Kovin suuria paineita näyttelijäntyölle ei kaunottarille anneta, sillä julkaisun mukaan he tulevat esittämään itseään maaliskuussa Yhdysvalloissa esitettävässä jaksossa. Varsinaisia juonipaljastuksia kanava ei ole kertonut, mutta sarjan hahmot Gaby ja Angie törmäävät huippumalleihin vieraillessaan New Yorkissa.