The Killers ongelmissa – hajoamishuhuja ja peruuntumisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu The Killers -yhtye on ollut viime aikoina vakavissa ongelmissa kiertueidensa ja keikkojensa merkeissä. Taannoin yhtye perui kokonaisen Aasian turneensa. Nyt peruutukset saivat jatkoa.

Tuoreimpien tietojen mukaan The Killers on perunut useita Australian konserttejaan. Peruuntumisten viralliseksi syyksi on ilmoitettu perheenjäsenen sairastuminen. Aiemmin ilmoitettujen Singaporen, Hong Kongin, Kiinan, Filippiinien, Japanin ja Etelä-Korean keikkojen peruuntumisten syytä ei ilmoitettu, mikä aiheutti runsaasti spekulaatioita fanien keskuudessa.

Seuraavan kerran yhtye aikoo nousta lavalle Melbournessa ja Brisbanessa järjestettävässä Good Vibrations Festival -tapahtumassa ensi viikonloppuna. Sen sijaan samaan kokonaisuuteen liittyvät Perthin ja Sydneyn keikat jäävät väliin.

– The Killers toivoi voivansa tehdä kiertueensa Australian osuuden suunnitelmien mukaan, mutta lähipiiriin kuuluvan perheenjäsenen sairauden johdosta joudumme ikäväksemme perumaan Sydneyn ja Perthin keikat. Yhtye pahoittelee ja toivoo faneilta ymmärrystä, yhtyeen verkkosivuilla kerrottiin.

Peruuntumiset ovat samalla ruokkineet jo aiemmin liikkuneita huhuja yhtyeen hajoamisesta Australian kiertueen jälkeen. Samassa tiedotteessa yhtye kiisti jälleen hajoamishuhut.