Lindsay Lohan rohkeissa kuvissa ilman toppia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on jo totuttu näkemään toinen toistaan paljastavammissa valokuvissa paparazzikuvissa ja lehtien sivuilla. Taannoin hänen nakukuvansa kaatoivat New York Magazine -lehden verkkosivuston pitkäksi aikaa. Nyt neitokainen on jälleen nähty rohkeissa kuvissa.

Tuoreissa valokuvissa Lindsay Lohan poseeraa Vogue-lehden Italian version sivuilla avonaisessa valkoisessa kauluspaidassa. Sen alla ei kuitenkaan ole mitään, joten neitokainen nähdään lähes yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

Lindsay Lohan on viime aikoina ollut otsikoissa varsin tiiviisti myös suhdesekoilujensa merkeissä. Vain pari viikkoa sitten hän heitti ex-tyttöystävänsä Samantha Ronsonin kasvoille lasillisen vodkaa pienen sanaharkan jälkeen.  Kaiken lisäksi Samantha oli tuolloin töissä, eli soittamassa levyjä hollywoodilaisella klubilla.