Johanna Tukiainen: ”Verottaja ja ulosottomies jahtaavat julkisuuden henkilöitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina otsikoissa monien muiden seikkojen lisäksi myös suurten veromätkyjensä merkeissä. Hän sai nimittäin taannoin verottajalta lähes kymmenentuhannen euron lisäverot.

Tuksu on ollut jo jonkin aikaa myös ulosotossa, mutta tilanne on muuttunut jo huomattavasti parempaan päin. Myös verottajan jättimätkyt pienenivät, kun Tukiainen vaati verottajaa tarkistamaan laskelmansa, joista löydettiinkin lopulta virhe. Samalla Tuksun maksettavaksi tulevat lisäverot kutistuivat murto-osaan. Tuksu kommentoi asiaa Maikkarin netissä.

– He olivat laskeneet, että olin saanut enemmän palkkioita lehdiltä kuin olin oikeasti saanut. Maksettavaa jäi sen jälkeen vain kaksituhatta euroa. Olen huomannut, että verottaja ja ulosottomies jahtaavat julkisuuden henkilöitä. He luulevat, että meillä on huipputulot, kun olemme paljon esillä. En minä mikään rikas ole, mutta pärjään ihan ok, Johanna Tukiainen kertoi MTV3:lle.