Mitä Angelina Jolien kaulalle on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin julkkiskaunottariin jo vuosien ajan kuulunut näyttelijä Angelina Jolie on ikuistettu jälleen viime aikoina lukuisiin valokuviin. Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet muutamista tuoreimmista kuvista, että hänen kaulan alueellaan on tapahtunut outoja muutoksia.

Angelina ikuistettiin keskiviikkona Venetsiassa ja hieman aiemmin miehensä Brad Pittin kanssa palkintogaalassa, jossa julkkispari osoitti erohuhujensa olevan perättömiä. Molemmissa kuvissa voidaan kuitenkin huomata poikkeukselliset ”jänteet” Angelina oikeanpuoleisen korvan alla. Katso kuvat tästä.

Tapauksesta uutisoineen amerikkalaisen Us Weeklyn haastattelema asiantuntija tutki kuvia ja esitti epäilynään, että Angelinan kauneusleikkausten ja Botoxin ottamisen seurauksena jotkut normaalisti lähes käyttämättömänä olevat lihakset ovat joutuneet ottamaan vastatakseen kaunottaren pään kääntymisestä ja esimerkiksi hymyilemisestä. Samalla nämä lihakset ovat kasvaneet ja muodostavat nyt kuvissa näkyvät muodostelmat.