Kuumimmat sci-fi -kaunottaret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdealan lukuisten erilaisten listausten joukkoon on nyt ilmestynyt myös maailman kuumimpien sci-fi -kaunotarten lista, kun Popcrunch-julkaisussa on laitettu järjestykseen alan kauneimmat ja seksikkäimmät tähdet.

Tämä lista onkin keskimääräistä nimekkäämpi, ja monet nykypäivän supertähdet ovatkin joutuneet tyytymään varsin huonoihin sijoituksiin. Ykköseksi sci-fi -genren kuumimpien naisten listalla on kuitenkin rankattu Kate Beckinsale, joka esitti Selenen roolia Underworld-elokuvassa vuonna 2003.

Toiseksi kuumimmaksi rankattiin Transformers-tähti Megan Fox ja kolmanneksi X-Men -elokuvien Anna Paquin. Viiden parhaan joukkoon mahtuivat myös Star Warsin legendaarinen prinsessa Leia, eli Carrie Fisher sekä Dark Angel -tähti Jessica Alba. Kymmenen joukossa olivat myös esimerkiksi Summer Glau, Raquel Welch, Tricia Helfer, Natalie Portman ja Zooey Deschanel. Katso listan Top 10 kuvineen tästä.