Melissa Theuriau paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuoliset uutisankkurit ovat erityisesti Yhdysvalloissa usein varsin näyttäviä ilmestyksiä, ja nyt Ranskassa on siirrytty hiljalleen samaan suuntaan. Ranskalaiset miehet ovat nimittäin jo jonkin aikaa saaneet seurata uutislähetyksiä siten, että heidän päähuomionsa kiinnittyy uutisinserttien sijaan ainoastaan uutisankkuriin.

Syynä moiseen on uutistenlukija Melissa Theuriau, josta on kasvanut todellinen ilmiö. Vuonna 2006 Daily Express -lehti nimesi hänet virallisesti maailman kauneimmaksi uutisankkuriksi. Samana vuonna hänet ikuistettin yläosattomissa rannalla, ja nämä Voici-lehdessä julkaistut kuvat löytyvät esimerkiksi tästä. Vuonna 2007 Theuriau äänestettiin FHM-lehden Ranskan version lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Katso videoita tästä tai artikkelin alta.

31-vuotias ranskalainen Melissa Theuriau on ollut jo vuosia haluttu kasvo televisio-ohjelmiin, ja siksi hän onkin ehtinyt työskennellä ikäänsä nähden harvinaisen monella kanavalla. Nykyisin häntä voidaan ihailla M6-kanavan uutisissa. Melissa on naimisissa näyttelijä Jamel Debbouzen kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2008. He saivat saman vuoden joulukuussa pojan.

Uusimmat