Nyt se on virallista! Twilight-tähdet seurustelevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suursuosiota nauttivien Twilight-elokuvien päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat olleet jo reilun vuoden ajan sitkeiden seurusteluhuhujen kohteena. Parin kerrottiin ryhtyneen tapailemaan toisiaan sarjan toisen elokuvan kuvausten aikana.

Seurusteluhuhut ovat saaneet runsaasti lisäpontta valokuvista, joissa Robert ja Kristen on nähty esimerkiksi viettämässä romanttista iltaa tiiviisti toistensa kanssa. Seurusteluhuhut ovat aiheuttanut fanien keskuudessa todellista kädenvääntöä, eikä virallista vahvistusta seurustelulle ei ole kuitenkaan saatu. Ennen kuin nyt.

Hollywood-pari nähtiin äskettäin BAFTA-gaalassa juhlimassa erikseen, mutta gaalan jatkobileissä he olivat tiiviisti kiinni toisissaan. Nyt Robert Pattinson on viimein myöntänyt sen minkä viihdelehdet ovat tienneet jo pitkään.

– On äärimmäisen vaikeaa olla yhdessä, mutta kyllä. Emme voi kuitenkaan saapua yhdessä faniemme takia. Se menisi liian hulluksi, Pattinson kertoi HeatWorld-lehden mukaan.