Anna Abreu : Slam

Singlet · Stara.fi

Suosikkipoppari Anna Abreu julkaisee nyt uusimman Just A Pretty Face? -albuminsa tuoreimpana singlelohkaisuna kappaleen Slam. Kappale alkaa lupaavasti murretulla soundilla ja ysärityylisellä ”avaruusspiikillä”.

Vauhdikas single sisältää muutenkin runsaasti soundeja, jotka eivät ole olleet ominaisia Annan aikaisemmalle tuotannolle. Mukana on nimittäin myös acid-vaikutteista soundimaailmaa, vaikka pääosin tyylilaji onkin perinteisempää konepoppia. Biisi lähtee käyntiin hiukan hitaasti, mutta kertosäkeeseen päästyään se alkaa rullata mukavasti ja jalkakin saadaan liikkeelle. Varsinainen tarttuvamelodinen hittipotku jää vielä kuitenkin puuttumaan.

Toisen kertosäkeen jälkeen kuultava eräänlainen rap-osuus tuo mukavaa vaihtelua kappaleeseen, mutta sitäkin vaivaa hieman överiksi vedetty vokooderin käyttö. Se toki kuuluu joskus tähän tyylilajiin, mutta tällä kertaa vokooderinamikka on ollut pohjassa hieman turhan usein. Slam on ihan kelpo välisingle seuraavia hittejä odotellessa.

Pisteet 3/5