Jennifer Lopez sai potkut levy-yhtiöstään – ura vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinolaulaja Jennifer Lopez on tuoreimpien tietojen mukaan saanut potkut levy-yhtiöstään. Takavuosien suosikkitähden seuraavaa levyä ei siten enää julkaistakaan Sony Musicin Epic-levymerkin kautta. Laulaja on nyt vahvistanut tapahtuneen julkaisemallaan tiedotteella.

Sopimuksen päättymisen virallinen syy on vielä hieman epäselvä. Joidenkin väitteiden mukaan supertähden aikaisempi sopimuskausi päättyi ja uutta sopimusta ei enää suostuttu allekirjoittamaan. Toisten tietojen mukaan hän taas sai karusti potkut Sonylta. Tällä hetkellä on epäselvää myös se, kuinka valmiiksi Lopezin seuraava albumi Love? ehdittiin tehdä ennen potkuja, Billboard-musiikkilehti uutisoi.

Useiden huipputuottajien työstämä albumi piti aikaisempien tietojen mukaan julkaista huhtikuussa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Fresh Out The Oven ehdittiin julkaista jo viime vuoden puolella ja se nousi Yhdysvaltojen klubilistan sijalle 13. Ensimmäisen kerran JLo esitti uuden kappaleensa jo marraskuussa AMA American Music Awards -tapahtumassa.