Tältä naisten päiväuni Antonio Banderas näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina miljoonien naisten päiväuni sekä oman aikansa Brad Pitt ja George Clooney oli latinotähti Antonio Banderas. Hän on niittänyt urallaan menestystä näyttelemisen lisäksi myös laulajana, ohjaajana ja tuottajana.

Malagan liepeillä syntynyt espanjalaishurmuri oli uransa huipulla 1990-luvun alkupuolella tehtyään viimein läpimurron myös englanninkielisillä markkinoilla ja Hollywoodissa.  Tuolloin muiden muassa Desperado, The Mambo Kings ja Philadelphia -elokuvat toivat hänet satojen miljoonien naisten tietoisuuteen.

Edelleen aktiiviuraansa jatkava tähti on jäänyt viime aikoina hieman häntä nuorempien hurmureiden varjoon. Itseään pari vuotta vanhemman näyttelijä Melanie Griffithin kanssa naimisissa oleva 49-vuotias Antonio Banderas on nyt bongattu varsinaiseen valeasuun sunnustautuneena parrakkaana, lippalakki ja aurinkolasit päässään. Katso kuvat tästä.