Mariah Careyn valtava rintavako kiinnitti katseet – yleisö buuasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisten asioiden merkeissä, kun hänen tuorein albuminsa ei lopulta tuonut hittilistoille kovinkaan tehokkaasti uutta materiaalia. Sen sijaan hänen näyttävät asunsa ja muiden muassa asuntokauppansa ovat olleet hyvin esillä.

Nyt Mariah Carey on nyt bongattu Las Vegasissa oman Angels and Advocates -nimisen kiertueensa viimeiseltä keikalta, jonne hän saapui peräti tunnin myöhässä. Tästä syystä yleisö otti popdiivan vastaan äänekkäiden buuausten saattelemana. Mariah pyysi myöhästymistään anteeksi ja perusteli sitä sairastumisella. Tästä ”sairastumisesta” huolimatta hän osallistui keikkansa jälkeen vielä julkkisjuhliin Haze-klubilla.

Juhlien punaisella matolla Mariah Carey poseerasi innokkaasti kuvaajille. Varsinaista paljasta pintaa hänen asunsa ei kuitenkaan paljastanut, mutta Carey otti tuttuun tapaansa kaiken irti muhkeasta rintavaostaan. Katso kuvat tästä.