Lindsay Lohan riisui alushousunsa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohan kertoi toissapäivänä nauttineensa oikeuden hänelle määräämästä vieroitushoidosta, koska se oli kuin lomaa ja hän tapasi siellä mielenkiintoisia henkilöitä. Jo kolme kertaa vieroituksessa käynyt laulaja-näyttelijä ei ole viime aikoina niittänyt menestystä näyttelijänä, mutta nakumallina senkin edestä.

Nyt Lindsay Lohan poseeraa Purple-lehden tuoreessa numerossa maailman maineikkaimpiin lukeutuvan muotikuvaaja Terry Richardsonin ikuistamissa otoksissa. Eräässä kuvassa kuvaaja on saanut suostuteltua Lindsayn riisumaan jopa alushousunsa. Katso kuvat tästä.

Lohan poseeraa parissakin kuvassa takamus paljaana ja muissakin kuvissa varsin rohkeissa poseerauksissa vähissä vaatteissa. Tuttuun tapaansa myös Richardson on halunnut päästä poseeraamaan kuviin tunnetun mallinsa kanssa. Poppari-näyttelijä nähtiin vastaavissa kuvissa viimeksi joulukuussa, kun hän poseerasi muiden muassa yläosattomissa ja sänkykuvissa Muse-lehden sivuilla.