Lindsay Lohan: ”Vieroitushoito oli kuin lomaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on taistellut viime vuosien aikana monenlaisten vakavien ongelmien parissa yksityiselämänsä puolella. Huume- ja alkoholiongelmat johtivat lopulta vankeustuomioon rattijuopumuksesta ja työtarjousten dramaattiseen vähenemiseen.

Vankilareissun lisäksi Lindsay on käynyt jo kolmeen kertaan vieroitushoidoissa. Nyt hän on muistellut noita reissujaan brittiläisen OK!-lehden haastattelussa. Räväkällä julkkisneitokaisella ei ole ainakaan kovin paljon pahaa sanottavaa vieroituksistaan.

– Toisella kerralla minun piti mennä vieroitushoitoon oikeuden määräyksestä. Se oli vaatimus, joka minun piti täyttää, jotta en olisi joutunut suorittamaan tuomiotani vankilassa. Menin vieroitukseen velvollisuudentunnosta ja se oli kuin lomaa, Lindsay Lohan kertoi lehdelle.

– Pidän uusien ihmisten tapaamisesta ja heidän kokemustensa kuulemisesta. Sellaista koin vieroituksessa ja tapasin siellä muutamia hienoja ihmisiä. Oli hienoa saada olla kerrankin aivan rauhassa. Se oli positiivinen kokemus. Kun olin siellä se tuntui… Tunnen monia ihmisiä, joiden pitäisi tällä hetkellä olla siellä. Ei huumeiden tai alkoholin takia, vaan oppimassa elämää. Maailma on hullu paikka, Lohan valisti.