Mariah Carey joutui nöyrtymään ja pyytämään anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Mariah Carey sai konsertissaan Las Vegasissa yleisöltä tervehdyksen sijaan äänekkäät buuaukset, koska hän saapui Angels & Advocates -kiertueensa viimeiselle keikalle peräti tunnin myöhässä.

Popdiiva väitti yleisölle myöhästymisen johtuneen sairastumisestaan. Selitystä ei kuitenkaan uskottu, sillä pian keikan jälkeen laulaja siirtyi juhlimaan Haze-klubille. 39-vuotias Mariah Carey on nyt joutunut nöyrtymään itselleen harvinaiseen anteeksipyyntöön myöhästymistensä takia. Samalla hän syytti myöhästymisestä edelleen sairastumistaan.

– Haluaisin pyytää anteeksi myöhästymistäni. Olen kiitollinen, että sain hieman nukuttua ja että saimme vedettyä keikan läpi. Elämä ei ole niin kovin glamouria, kun yskii ja kuulostaa aivan sammakolta puoli seitsemältä aamulla, Mariah Carey totesi.