Timbaland ft. Katy Perry : If We Ever Meet Again

Singlet · Stara.fi

Hiphop-musiikin kultasormi Timbaland tunnetaan muiden muassa siitä, että hän kierrättää musiikissaan aktiivisesti muilta artisteilta lainattuja elementtejä. Nyt julkaistaan toinen singlelohkaisu Timbalandin viime vuonna julkaistulta Shock Value II -albumilta.

Taannoin Timbaland oli eturintamassa lanseeraamassa Akonin ja Kanye Westin kanssa minimalistista soundimaailmaa hiphopiin. Nyt hän on siirtynyt yllättäen toiseen äärilaitaan ja ryhtynyt discopoppariksi. Miehen tuorein single on nimittäin valovuosien päässä hiphopista, ja kaiken kukkuraksi kappaleen lauluosuuksista vastaa poptähti Katy Perry.

Lähes euroviisupoljentoinen kappale toimii kyllä genressään mukavasti, sillä se sisältää varsin tarttuvan kertosäkeen. Sen lisäksi muut osat jäävät kuitenkin keskikkertaisiksi rallatuksiksi. Timbalandin takinkääntö on todellinen yllätys, mutta lopputulos on kepeä discoralli, joka tullee soimaan radioaalloilla ja linudiscoissa kiitettävästi.

Pisteet 3/5