Audrina Patridge maailman seksikkäin rullaluistelija?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin omaa ohjelmaansa tekevä realitytähti Audrina Patridge on noussut kuluneen vuoden aikana Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Hänen realityohjelmaansa esittävä MTV-kanava ei tosin päästänyt häntä taannoin mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Uusia silikonirintojaan viime päivinä lehtien sivuilla ahkerasti esitellyt kaunotar on nyt ikuistettu kokeilemassa rullaluistimia. Kuvauspaikkana käytettiin tosin näköalapaikalla sijaitsevan talon portaita, joten kovin vauhdikkaita kuvia mukaan ei saatu. Rullaluisteluasuna oli tietenkin Audrinan tyylille varsin hyvin sopivasti pieni toppi ja bikinien alaosa. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.