Lentoemännät saavat oman realitysarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokenttien ja matkaoppaiden arkipäivää saadaan seurata realityohjelmissa jo nyt, mutta yksi lomareissun tärkeä välivaihe on jäänyt kuitenkin vielä dokumentoimatta. Nimittäin lentoemännät. Nyt hekin saavat oman realityhjelmansa.

Amerikkalainen CW-televisiokanava ryhtyy esittämään Fly Girls -nimistä uutta realitysarjaa, jossa seurataan viiden kuvankauniin lentoemännän elämää työpaikalla ja siviilissä. Virgin America -lentoyhtiön emäntiä seuraavan sarjan mainospuheissa on käytetty muiden muassa luonnehdintoja ”The Hills lentokoneessa” ja ”Elämää 800 km/h vauhdissa”.

Ensimmäinen jakso esitetään 24. maaliskuuta. Sarjan tähdet valittiin ohjelmaan lentoemännille tehtyjen koekuvausten kautta. Sarja esiteltiin viikonloppuna New Yorkissa ja Las Vegasissa, joissa esitettiin myös sarjan ensimmäinen jakso lehdistölle ja kutsuvieraille. Ohjelmaa kuvataan kahden kuukauden ajan lähinnä Airbus 320 -koneissa.