Lihonut Mariah Carey lietsoi itse raskaushuhujaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey on ollut viime aikoina otsikoissa useampaan otteeseen pyöristymisensä merkeissä, kun hänet ikuistettiin esimerkiksi viime vuoden puolella kuvaamassa musiikkivideotaan uima-asussa. Sittemmin pyöristymisen syyksi on veikattu myös raskautta.

Viikonloppuna Mariah Carey itsekin nostatti osaltaan raskaushuhuja vihjailevalla lausunnollaan. Laulaja kertoi nimittäin kuulumisiaan Independent Spirit Awards -tapahtumassa. Äskettäin Mariah näytteli yhtä päärooleista suuren suosion saaneessa Precious-elokuvassa ja nyt hän kertoi saaneensa sen jälkeen paljon työtarjouksia.

– Minulla on runsaasti uusia elokuvaprojekteja tulossa. Käyn parhaillaan neuvotteluja ohjaaja Lee Danielsin kanssa kolmesta elokuvasta, Mariah paljasti Hollywood Reporter -julkaisulle.

– Mutta minulla on samalla jotain muutakin erikoista tulossa. En voi kuitenkaan sanoa siitä enempää, Mariah vihjasi.

Nyt jälkimmäisen kommentin uskotaan liittyvän viime päivinä liikkuneisiin raskaushuhuihin ja hänen epäillään odottavan esikoistaan miehensä Nick Cannonin kanssa. Virallista vahvistusta asiasta ei ole kuitenkaan annettu.