Lindsay Lohan sai taas potkut vaatemerkiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on saanut viime aikoina lunta tupaan niin yksityiselämän kuin työelämänkin puolella. Viime vuonna hänet kiinnitettiin suunnittelemaan Ungaro-vaatemerkille oma mallistonsa. Lokakuussa hänen kuitenkin uutisoitiin saaneen potkut yhtiöltä, mutta myöhemmin potkut kuitenkin peruttiin.

Tämän jälkeen ilman palkkaa ”muotiuraansa” jatkanut Lindsay Lohan on nyt kuitenkin jälleen pudotettu pois merkin suunnittelijatiimistä. Eilen Pariisissa järjestetyn muotinäytöksen yhteydessä muotimerkin tiedottaja vahvisti WWD-julkaisulle, että Lindsay ei ole enää mukana.

Yhtiön eläkkeelle jäänyt yhtiön perustaja Emmanuel Ungaro ja monet muotialan ammattilaiset tyrmäsivät aiemmin Lindsayn malliston rajusti. Ranskalaisen muotitalon mukaan Lohanin mallisto oli kritiikistä huolimatta kuitenkin myyntimenestys.