Sophia Bush ilakoi bikineissä rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Sophia Bush ei lukeudu vielä Hollywoodin seuratuimpiin kaunottariin, mutta hän lienee kuitenkin hiljalleen matkalla supertähdeksi. Neitokainen on tosin tehnyt monipuolista näyttelijäuraa jo vuosien ajan.

Nyt verkossa on julkaistu viime kesänä tallennettuja kuvia, joissa Sophia Bush nähdään viettämässä aurinkoista vapaapäiväänsä rannalla yhdessä ystäviensä kanssa. Tumma kaunotar telmii innokkaasti vedessä ja poseeraa ystäviensä pokkarikameroille bikineissä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Sophia Bush on tullut tunnetuksi muiden muassa elokuvasta Van Wilder ja televisiosarjasta Tunteet pelissä. James Laffertyn kanssa nykyisin seurusteleva kaunotar on menestynyt hyvin myös erilaisissa äänestyksissä, ja hänet on valittu useita kertoja muiden muassa FHM ja Maxim -lehdissä maailman 50 seksikkäimmän naisen joukkoon. Esimerkiksi vuonna 2008 hänen sijoituksensa oli peräti neljäs. Tänä vuonna Sophia nähdään elokuvassa Because Of U & Me.