Supertähtien suhdekohu paisuu: ”Meillä on täydelliset kemiat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Jennifer Aniston ja Gerard Butler ovat olleet suhdekohun keskipisteenä jo kuukausia. Taannoin Gerard lensi Meksikossa lomailleen Jenniferin luo juhlimaan näyttelijäkaunottaren syntymäpäivää. Sittemmin heidät on bongattu usein yhdessä, mutta seurustelua kumpikaan ei ole vahvistanut.

Parhaillaan lemmenpari poseeraa yhdessä sylikkäin W Magazine -lehden kansikuvassa (katso kuva alla). Siitä huolimatta Butlerin lähipiiri väitti viime viikolla, että mitään suhdetta ei ole. Väitteet taisivat olla puppua, sillä nyt Gerard Butler on itse vihjannut The Bounty Hunter -elokuvan tähtien välisestä suhteesta.

Lontoossa kyseisen elokuvan ensi-illassa toissapäivänä käväissyt Butler kehui haastatteluissa luonnollisesti koko elokuvaa, mutta erityistä huomiota hän antoi vastanäyttelijänsä Jenniferin hehkutukselle.

– Elokuvan parasta antia oli että me saimme olla yhdessä. Tulin kirjaimellisesti hänen perheenjäseneksi tämän elokuvan kuvausten aikana. Meidän välillämme oli täydelliset kemiat jo valmiiksi. Lensin jopa vapaapäiväksi Meksikoon tavatakseni hänet hänen syntymäpäivänään, Gerard Butler vuodatti tuntojaan The Sun -lehdelle.

Myös Jennifer Aniston kehui ensi-illan tiimellyksessä vastanäyttelijäänsä vuolaasti. Hän kertoi miehen olevan muiden muassa hauska ja komea.

W Magazine Jennifer Aniston Gerard Butler