Tältä Jennifer Lopez näyttää televisiosarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina erittäin suosittu latinotähti Jennifer Lopez on viettänyt perheen perustamisen jläkeen hieman hiljaiseloa. Samalla hänen suosionsa on romahtanut siinä määrin, että Jennifer sai muutama viikko sitten potkut levy-yhtiöstään. Parhaillaan hän yrittää kuitenkin tehdä paluuta julkkismarkkinoille.

Näyttelijänä elokuvissakin aiemmin toiminut Jennifer Lopez kiinnitettiin taannoin vierailemaan CBS-kanavan suositussa How I Met Your Mother -komediasarjassa. Sarjan kuvauksia suoritettiin tällä viikolla, ja verkossa julkaistiin saman tien myös materiaalia kuvauspaikalta. Twitter-blogissa julkaistussa valokuvassa Jennifer poseeraa kuvauksissa yhdessä vastanäyttelijänsä Neil Patrick Harrisin kanssa. Katso kuvat tästä.

Hollywood-tähti Harris kehui Lopezia kuvan yhteydessä julkaisemassaan tekstissä mahtavaksi, kuumaksi, cooliksi ja hauskaksi. Jenniferin albumin piti alunperin tulla kauppoihin huhtikussa, mutta nyt sen kohtalo on vielä vahvistamatta.