Näin seksikäs Jessica Alba oli neljä vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on viime kuukausina keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä tyttärensä Honor Marien ja aviomiehensä Cash Warrenin kanssa. Siinä sivussa hän on toki ehtinyt tehdä myös muutamia rooleja, mutta meno on kuitenkin rauhoittunut huomattavasti aikaisemmasta.

Jessica Alba nousi maailman seuratuimpien supertähtien joukkoon viime vuosikymmenen puolivälissä, jolloin hän voitti kerta toisensa jälkeen muiden muassa erilaisia seksikkyysäänestyksiä ja poseerasi viikoittain muiden muassa viihde-, naisten-, miesten- ja muotilehtien kansissa. Nyt onkin oivallinen tilaisuus katsastaa miltä Jessiva Alba näytti neljä vuotta sitten. Katso kuva tästä.

Jessican läpimurto tapahtui Sin City ja Pinnan alla -elokuvien myötä, jotka molemmat saivat ensi-iltansa vuonna 2005. Samaan aikaan Alba äänestettiin Maailman halutuimmaksi tyttöystäväksi. Jo seuraavana vuonna hän julisti lehtihaastattelussa kyllästyneensä seksikkääseen imagoonsa. Hänen suoranainen kulttisuosionsa  perustui kuitenkin pääasiassa seksikkyyteen, sillä varsinaisia menestysrooleja Jessica ei ole näyttelijäurallaan tehnyt.