Pinnan alla

Elokuvat · Stara.fi

Pinnan alla -elokuva sijoittuu Bahamasaarten vaarallisille vesille, jossa turistien lekottelun lisäksi tienaa leipäänsä joukko aarteenetsijöitä. Alituiset myrskyt saavat merenpohjan hiekan siirtymään, jolloin pohjasta voi paljastua uskomattomia aarteita – tai painajaisia.

Jared Cole (Paul Walker) ja Samantha ”Sam” Nicholson (Jessica Alba) elättävät itsensä sukeltamalla. Jared toivoo törmäävänsä jonain päivänä uponnneisiin aarteisiin. Sam on realistisempi, mutta rohkaisee silti poikaystäväänsä unelman saavuttamisessa.

Pian saarelle saapuu Jaredin ystävä Bryce uuden tyttöystävänsä kanssa. Scott Caan näyttelee säälittävää alisuoriutujaa Brycea, joka kompensoi fyysistä alimittaisuuttaan paisuneella egolla ja kukkoilulla tosielämän tyyliin. Heidän luksusasuntoonsa kuuluu myös vene, jolla koko ryhmä lähtee ikimuistoiselle sukellusretkelle.

Sukellusretkellä Jaredin käteen osuu pohjasta kultainen tikari, joka antaa vihjeen lähistöllä mahdollisesti lymyävästä aarrelaivasta. Etsinnöissä löytyykin pian jotain aivan muuta, joka mullistaa pariskunnan ja heidän lähipiirinsä elämän. Leppoisasta aarteenetsinnästä tuleekin eloonjäämistaistelu huumeparonien ja aarteenetsijöiden tähtäimessä.

Pinnan alla on vauhdikasta vesiurheilua ja sukellusta Bahaman upeissa maisemissa. Uskomattoman kauniit vedenalaiset maisemat toimivat hyvin kulisseina elokuvalle, jossa tulee vastaan yllättäviäkin juonenkäänteitä.

Pinnan alla on parasta vedenalaista actionia vuosiin.

Alkuperäinen nimi: Into The BlueGenre: Toiminta/seikkailu (K15)Ohjaaja: John StockwellPääosissa: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Josh Brolin, James Frain, Tyson BeckfordKesto: 1h 52minEnsi-ilta: 25.11.2005Kotisivut: www.intothebluemovie.com

Pisteet 4/5