Jessica Alba on kyllästynyt seksikkääseen imagoonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jessica Alba on kyllästynyt seksikkääseen imagoonsa. Taannoin maailman halutuimmaksi tyttöystäväksi äänestetty kaunotar haluaa jatkossa keskittyä rooleihin, joissa hänellä on enemmän vaatteita yllään.

Viimeksi Jessica Alba keikisteli bikineissä elokuvassa Pinnan alla.

– Jätän lutkahtavan tytön roolit jatkossa muille ja näyttelen kilttiä, korkeamoraalista tyttöystävää, joka uskoo rakkauteen. Haluan rooleja, jotka ovat mielenkiintoisempia. Seuraavaksi haluaisin tehdä romanttisen komedian tai jotain vastaavaa, Alba suunnittelee.

Unelmien vastanäyttelijäkseen Alba mainitsee George Clooneyn. Hän totesi samalla, että Clooney on jo niin vanha, että voisi olla hänen oma isänsä.

– Kerroin sen hänelle ja se oli hieman noloa, mutta hän vain nauroi sille, Alba tunnusti.