Laulaja petti kymmenen naisen kanssa – vaimo antoi anteeksi!

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Take That -yhtyeen Mark Owen tunnusti viime viikolla pettäneensä nykyistä vaimoaan Emma Fergusonia kymmenen eri naisen kanssa heidän viisivuotisen suhteensa aikana. Vaimolleen shokkina tullut uutinen johti siihen, että Owen joutui muuttamaan pois heidän yhteisestä kodistaan.

Syrjähyppyjen lisäksi Owen tunnusti myös sairastaneensa viimeiset kymmenen vuotta alkoholismia. Laulaja päätyikin kirjautumaan sisään vieroitushoitolaan selättääkseen päihdeongelmansa ja pelastaakseen siten myös kriisissä olevan avioliittonsa.

Nyt tähden vaimo on osoittautunut suurisydämiseksi, sillä hän on ilmoittanut miehelleen antavansa tälle syrjähypyt anteeksi – heidän lastensa vuoksi. Pariskunnalla on yksi- ja kolmevuotiaat lapset.

– Emma tekisi mitä vain kauniiden lastensa vuoksi. Mark on ollut täydellinen idiootti – minkä hän avoimesti myöntää – mutta se ei estä häntä olemasta hyvä isä. Mark jumaloi lapsiaan ja Emma tietää sen. Heillä on pitkä tie edessään, mutta lasten vuoksi hän antaa Markille anteeksi, pariskunnan perhetuttu kertoi Breakingnews -julkaisun mukaan.

Owen tunnusti syrjähyppyjensä olleen suurelta osin humalaisia yhdenillanjuttuja. Tähdellä oli kuitenkin ainakin yksi pidempiaikainen suhde samaan aikaan, kun hän seurusteli nykyisen vaimonsa kanssa. Owen ja Ferguson menivät naimisiin viime marraskuussa.