Mariah Careyn jättirinnat jo epämukavan massiiviset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey ei menestynyt kovin upeasti tuoreimmalla albumillaan, mutta hänen yksityiselämänsä puolella on kuitenkin tapahtunut paljon. Laulajadiivan leffaura on sekin ollut otsikoissa, kun Precious-elokuva niittää parhaillaan mainetta ja kunniaa ympäri maailmaa.

Viime aikoina Mariah Carey on ollut myös sitkeiden raskaushuhujen kohteena, sillä hänen elopainonsa on noussut selvästi ja ulkomuotokin on pyöristynyt. Nyt Mariah on kuvattu jälleen huiman muodokkaana julkkisjuhlien punaisella matolla. Tällä kertaa hänen rintavarustuksensa näytti jo epämukavan suurelta. Katso kuvat tästä.

Raskaushuhut eivät ole pelkästään median ansiota, vaan popdiiva on itsekin ruokkinut niitä lausunnoillaan.

– Minulla on runsaasti uusia elokuvaprojekteja tulossa. Käyn parhaillaan neuvotteluja ohjaaja Lee Danielsin kanssa kolmesta elokuvasta. Mutta minulla on samalla jotain muutakin erikoista tulossa. En voi kuitenkaan sanoa siitä enempää, Mariah paljasti taannoin Hollywood Reporter -julkaisulle.