Katherine Heiglin yläosa petti kesken kiitospuheen

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Katherine Heigl osallistui tällä viikolla Las Vegasisa pidettyyn ShoWest-gaalaan. Muun muassa Greyn Anatomiasta tunnetuksi noussut tähti voitti ilokseen vuoden naistähti -palkinnon, mutta joutui kiitospuhettaan pitäessään erittäin noloon tilanteeseen.

Näyttelijätär oli pukeutunut avonaiseen punaiseen mekkoon, jonka juhlakestävyys ei kuitenkaan osoittautunut parhaaksi mahdolliseksi. Tähden seisoessa lavalla pitämässä kiitospuhettaan, mekon toinen olkain hajosi ja oli paljastaa naisen rinnan satapäiselle yleisölle. Huumorintajuinen näyttelijätär otti tilanteen kuitenkin hymyssäsuin vastaan, vaikka puheen jatkaminen ei meinannut tähdeltä enää onnistua.

Gaalaa isännöinyt Billy Bush astui kuitenkin näyttelijättären avuksi pitämään hajonnutta olkainta paikoillaan, jotta Heighl pääsi jatkamaan puhettaan. Katso kuvat tästä.

Sairaalasarja Greyn Anatomiassa pitkään näytellyt Heigl ilmoitti taannoin jättävänsä kyseisen sarjan kokonaan ja keskittyvänsä perheeseensä sekä uraansa valkokankaalla. Näyttelijätär on nähty pääosissa muun muassa elokuvissa Paksuna sekä The Ugly Truth. 31-vuotias Heigl on nykyisin myös äiti, kun tähti adoptoi viime syksynä Nancy Leigh -nimisen korealaisen tyttövauvan.