Vida Guerran jättirinnat pursuivat mekosta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra juhli viikonloppuna syntymäpäiviään Los Angelesissa. Vanguard-yökerhossa juhlinut julkkistähti oli tapansa mukaan pukeutunut tiukkaan mekkoon, jonka kaula-aukko oli vähintäänkin antava.

Monipuolisen viihdeuran tehnyt tähti juhli 36-vuotissyntymäpäiviään mustassa cocktailmekossa. Tiukan mekon avara etumus peitti tähden muhkeat rinnat vain vaivoin. Katso kuvat tästä.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.