Marisa Miller on muodollisesti näin pätevä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa. Sittemmin hänen jo valmiiksi menestyksekäs uransa on ollut taas uudessa nousukiidossa.

Victoria’s Secret -uransa merkeissä ollut kaunotar oli kisailemassa myös Super Bowl -otteluun liittyvissä oheistapahtumissa, jossa hänen housunsa pysyivät vain vaivoin ylhäällä. Nyt kaunotar nähdään poseeraamassa muodollisesti pätevänä näyttävissä bikinikuvissa Victoria’s Secretin uudessa kuvastossa. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.