Ashton Kutcherin suutelijantaitoja ylistetään: ”Hän on uskomaton”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-näyttelijätär Katherine Heigl tähdittää yhdessä Ashton Kutcherin kanssa tänä vuonna ilmestyvää Killers-elokuvaa. Greyn Anatomia -televisiosarjasta suuren kansan tuntema Heigl on innostunut julkisuudessa hehkuttamaan vastanäyttelijäänsä Kutcheria seksikkääksi ja uskomattoman hyväksi suutelijaksi.

– Hän on järkyttävän seksikäs. Se on naurettavaa. Jopa hänen kätensä ovat kauniit, Heigl on kommentoinut vastanäyttelijäänsä E! Online -julkaisun mukaan.

Näyttelijäkaksikon tähdittämä Killers on yhdistelmä komediaa, toimintaa ja trilleriä. Leffa ilmestyy Suomenkin elokuvateattereihin ensi elokuussa.

Greyn Anatomia -sairaalasarjan kokonaan jättänyt Heigl joutui taannoin myös erittäin noloon tilanteeseen, kun hänen iltapukunsa olkain hajosi kesken liveyleisölle pitämänsä puheen. Vuoden naistähti -palkinnon voittanut näyttelijätär vältti onnekseen rintansa vilautuksen, sillä lavalla hänen kanssaan seissyt juontaja ojensi auttavan kätensä pitämällä iltapuvun hajonnutta olkainta ylhäällä tähden loppupuheen ajan.