Gwen Stefani telmi bikineissä altaassa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Laulaja Gwen Stefani on pitänyt jo jonkin aikaa taukoa musiikkiuraltaan. No Doubt -yhtyeen laulajana aikoinaan kuuluisuuteen noussut tähti on keskittynyt viime vuodet perheeseensä.

Gavin Rossdalen kanssa naimisissa oleva tähti vietti taannoin perheensä kanssa keväistä lomaa Kalifornian Palm Springsissä. Kahden pienen lapsen äiti leikki lastensa kanssa uima-altaalla onnellisen oloisena. Bikineihin sonnustautuneen tiukkavartaloisen tähden ei ainakaan näiden kuvien perusteella uskoisi millään olevan jo 40-vuotias. Katso kuvat tästä.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. Vuonna 2008 No Doubt kasattiin jälleen yhteen ja menestysbändiltä on odotettavissa tämän vuoden puolella uutta materiaalia. Stefani on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa sooluransa sijaan bändiin.