Kuin kaksi marjaa: Ke$ha ja John Travolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven aikana suursuosioon noussut amerikkalainen poptähti Ke$ha ikuistettiin tällä viikolla ilakoimassa meren aalloissa uima-asuun sonnustautuneena, kun hänellä oli kuvaussessionsa yhteydessä tilaisuus nauttia vesileikeistä Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachilla Australiassa.

Samalla hänet luonnollisesti myös kuvattiin tässä uima-asussa. Yleensä varsin räväkkään meikkiin ja yhtä räväköihin vaatteisiin sonnustautunut laulaja näytti meikittömänä luonnonkauniilta, mutta hieman yllättävää oli hänen yhdennäköisyytensä toiseen superjulkkikseen. Keshan ja näyttelijä John Travoltan välillä on nimittäin kuvien perusteella selviä yhteneväisyyksiä. Katso kuva alta.

Viihdelehti Stara tapasi Ke$han viime syksynä Amsterdamissa, jossa neitokainen oli esittelemässä itseään eurooppalaisille viihdemedioille. Ke$han haastattelun voit katsoa videona tästä tai lukea koko haastattelun tästä.