Lindsay Lohan läpinäkyvässä pitsiasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan kuvattiin viikonloppuna perin erikoisessa tilanteessa, kun hänen korkokengistään pöllysi kävellessä valkoista jauhetta hänen jaloilleen ja ympäri jalkakäytävää.

Nyt samasta tilanteesta on julkaistu myös lisää kuvamateriaalia, jossa huomio on kiinnittynyt ”pölyävien” kenkien lisäksi myös neitokaisen asuun. Perez Hiltonin syntymäpäiviäkin viikonloppuna monien muiden julkkistähtien tavoin juhlistanut neitokainen oli nimittäin sonnustautunut pitsimäiseen ja osin läpinäkyvään pikkumustaan. Katso kuvat tästä.

Viikonloppuna brittiläinen puhelin- ja nettioperaattori Orange julkaisi tilastot sen palvelujen kautta haetuimmista julkkiksista. Ykkösenä komeili poptähti Cheryl Cole ja kymmenen kärkeen mahtui myös Lindsay Lohan. Viime viikolla Lindsay nousi otsikoihin kun häntä ei päästetty jonon ohi sisään suositulle Trousdale-klubille Los Angelesissa.