Mitä ihmettä Lindsay Lohanin kengissä pöllysi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut uransa aikana useita kertoja huumekoukussa, ja vieroitushoidoista huolimatta päihderiippuvuus ja muut sekoilut ovat käytännössä jo tuhonneet hänen elokuvauransa.

Aika ajoin tällaisia huumehuhuja kuullaan yhä edelleen, mutta tuorein tapaus olisi ehkä liian raju ollakseen sellainen. Lindsay kuvattiin nimittäin perin erikoisessa tilanteessa Los Angelesissa, kun 23-vuotiaan tähden mustista korkokengistä nousi valtava valkoinen pölypilvi hänen kävellessään. Katso kuvat tästä.

Mustassa pikkumekossa ystävänsä luota poistumassa olleen Lindsayn jalat olivat valkoisenaan hänen kengistään nousseesta ”tomusta”, mutta aineen lähde tai koostumus eivät ole ainakaan tällä hetkellä tiedossa. Joka tapauksessa tilanne ei ollut kovinkaan tavanomainen, kuten kuvista voidaan huomata. Viime viikolla Lindsay kunnostautui näyttäytymällä julkisesti totaalisessa kaatokunnossa, ja paparazzit saivatkin ikuistettua ravintolan edustalla kaatuilleen popparin.