Ystävät sivaltavat: Matt Damonin henki haisee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Matt Damon on jälleen joutunut koomikkoystäviensä julkisen naljailun kohteeksi. Erityisesti Jimmy Kimmelin ja tämän on-off -tyttöystävä Sarah Silvermanin silmätikkuna jo vuosien ajan ollut näyttelijä on saanut taas täyslaidallisen niskaansa.

Koomikko Sarah Silver, joka on siis todellisuudessa Damonin ystävä, oli esiintymässä arvovaltaiselle yleisölle Beverly Hillsissä 24. kertaa järjestetyssä American Cinematheque Award -tapahtumassa. Siellä Damon palkittiin, mutta siitäkös ystävät saivat aiheen vitsailuun.

– Matt ei ansainnut tätä palkintoa. En tiedä kuinka he saivat myönnettyä sen hänelle, mutta itse olisi antanut sen mieluummin vaikka Tom Selleckille kuin Matt Damonille, Jimmy Kimmel totesi People-lehdelle.

Sarah Silverman heitti lisää löylyä noustessaan lavalle, ja hänen yleisössään olivat läsnä muiden muassa ex-presidentti Bill Clinton ja lukuisia elokuvatähtiä.

– Matt Damonin henki haisee kuin… Jeesus! Ja hänen hiuslisäkkeensä ovat todella ilmiselviä. Niiden lisäksi hänessä ei ole mitään, Silverman sivalsi.

Ääneen pääsivät illan mittaan myös Damonin paras ystävä Ben Affleck ja hänen vaimonsa Jennifer Garner. Sieltä suunnalta sivalluksia jatkettiin Affleckin päästessä ääneen.

– Matt totesi minulle kerran, että ”Ben, maailmassa on kaksi asiaa jotka ovat minulle tärkeämpiä kuin mikään muu; kuuluisuus ja raha.” Nyt sinä Matt teit sen! Sinä sait ne, Ben Affleck hehkutti.

Varsinaisessa kiitospuheessaan Matt Damon naureskeli ystäviensä letkautuksille ja kertoi epäilevänsä, että ensi vuonna sama palkinto menee Vanessa Hudgensille.