Lindsay Lohan väkisin psykiatriseen hoitoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-julkkis Lindsay Lohan on viime viikkoina ollut jälleen yhä useammin otsikoissa sekoilujensa merkeissä. Lähes vuoden ajan jo hieman rauhallisemmin käyttäytynyt laulaja-näyttelijä on joutunut samalla myös virkavallan silmätikuksi, koska poliisit joutuvat usein tekemisiin hänen kanssaan.

Nyt TMZ-viihdejulkaisun on saanut tietoonsa, että viranomaiset harkitsevat toimenpiteitä Lohanin saattamiseksi hoitoon mikäli hän ei itse sinne hakeudu. Kyseeseen tulisi sama toimenpide, jolla esimerkiksi Mischa Barton kuljetettiin taannoin poliisisaattueessa väkisin sairaalan psykiatriselle osastolle hoitoon vastoin hänen omaa haluaan.

Poliisien lisäksi myös Lindsayn lähipiiri on ollut jo pidempään huolestunut sekavasta käyttäytymisestä samoin kuin poliisitkin. Julkkistähden tila on heikentynyt merkittävästi muutaman viime kuukauden aikana ja samalla kyseeseen voisi tulla juuri edellä mainittu 5150-tilanne, jossa laulaja voidaan kuljettaa pakkohoitoon mikäli hänen katsotaan olevan vaaraksi itselleen.