Dita von Teesen rintavako varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Dita von Teese nousi viime kuussa viikkoa sitten otsikoihin esiinnyttyään Las Vegasissa rohkeassa burleskiesityksessä, jossa hän riisui itsensä alastomaksi ja suihkutteli näyttämöllä yleisön edessä.

Kyseessä oli Le Bain Noir -niminen esitys, joka ikuistettiin MGM Grand -kasinon The Crazy Horse Paris -showravintolassa ja noteerattiin viihdelehdissä ympäri maailmaa. Nyt Dita on ikuistettu osallistumassa samassa ravintolassa järjestettyyn julkkisjuhlaan. Hänet kuvattiin tapahtuman punaisella matolla näyttävään punaiseen iltapukuun sonnustautuneena. Asun etumus oli illan kuvatuin. Katso kuvat tästä.

37-vuotias Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.