Hulvattomimpia mainoksia listattiin jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten hullunkurisista tapauksista, joissa mainokset olivat joutuneet paikkoihin, joissa niiden todellinen luonne muuttui mainoksen sijainnin tai vieressä olleen toisen mainoksen takia. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteenä muitakin hauskoja mainoksia.

Listalla on mukana muiden muassa Spider-Manin hengen vienyt tuholaismyrkky, George W. Bush Animal Planet -kanavan mainoksessa ja keskimääräistä näyttävämmät mainokset ihokarvahöylälle ja Heineken-oluelle. Varsin onnistuneena voidaan pitää myös Nikon-kameramerkin mainosta, jossa esitellään tuotteen kasvojentunnistusta viidakossa.

Osa mainoksista voidaan lukea myös ns. vastamainosten sarjaan, jotka pyrkivät parodioimaan alkuperäisiä tunnettujen brändien mainoksia. Listaus on julkaistu pari päivää sitten, mutta osa mainoksista on löytynyt internetin syövereistä jo pidemmän aikaa. Katso mainokset tästä.