Ke$ha perui Britney-puheensa – liian myöhään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka talven aikana suursuosioon noussut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, sivaltaa kollegaansa Britney Spearsia sekä Styrofoam-nimisessä kappaleessaan että keikoillaan.

Taannoisella keikallaan Ke$ha esitti lyriikoita, joissa hän kritisoi Spearsia taustanauhojen käyttämisestä keikoilla. Nyt hän on kuitenkin ryhtynyt perumaan puheitaan.

– Minun täytyy myöntää, että kadun sellaisen laulamista, koska minä todella arvostan häntä, Kesha totesi.

Styrofoam-kappaleessaan Ke$ha laulaa kuinka mikään ei ole kestävää paitsi styroksi. Kollegastaan hän laulaa “Kymmenen vuoden kuluttua, Britney Spears … Britney, kuka?” Nyt poppari on kertonut, ettei tarkoituksena ollutkaan sivaltaa suosikkilaulajaa ja ettei kappaleen lyriikka ollutkaan hänen kirjoittamansa.

– En kirjoittanut sitä osuutta kappaleesta. Se oli peräisin ajalta jolloin olin 15-vuotias, Ke$ha selittelee nyt.