Isä vahvisti – popkaunottaren nenä leikattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Jessica Simpsonin siivellä julkisuuden valokeilaan päässyt 22-vuotias Ashlee Simpson on yrittänyt tehdä viime vuosina niin laulajan kuin näyttelijänkin uraa. Taannoin hän sai kuitenkin potkut Melrose Place -televisiosarjasta ja muutenkaan hänen uransa ei ole ottanut tuulta alleen kovin hyvin.

Viime vuosina viihdelehdissä on arvuuteltu myös Ashleen nenän kohtaloa. Kyseessä oli vielä muutama vuosi sitten kirjaimellisesti tuulenhalkoja, mutta kesällä 2006 neitokaisen nenä pieneni selvästi. Tuolloin myös Stara kertoi Ashleen ”ostaneen uuden nenän”. Julkkistähti itse kuitenkin kiisti tuolloin, että nenälle olisi tehty jonkinlainen kirurginen operaatio.

Nyt siskosten isä Joe Simpson on kuitenkin puhunut tapansa mukaan ohi suunsa ja vahvistanut nuoremman tyttärensä kauneusleikkauksen. Isä pahoitteli televisiohaastattelussa sitä, ettei hänellä ole enää sananvaltaa aikuisten tyttäriensä suunnitelmiin.

– Tytöillä on omat suunnitelmansa. Joka tapauksessa hänellä oli todellinen ongelma nenän kautta hengittämisessä ja se korjattiin samalla, Joe Simpson kertoi Fox Newsin haastattelussa.

Samalla isä kertoi miksi hänen tyttärensä ovat pysyneet erossa Hollywoodin varjopuolista, joihin muiden muassa Lindsay Lohan ja monet muut nuoret tähdet ovat kohtalokkaasti tarttuneet.

– Meillä on oikea perhe. Ei tällaisia lapsia voi päästää maailmalla yksikseen. Muistan vielä kuinka Jessica lauloi Madison Square Gardenissa. Me olimme silloin hänen tukenaan, isä kertoi.