Nicolas Cage on nyt blondi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavissa talousvaikeuksissa edelleen rypevä Hollywood-tähti Nicolas Cage on viime aikoina keskittynyt lähinnä hoitamaan solmussa olevia raha-asioitaan kuntoon. Supertähti on joutunut myymään pilkkahinnalla lähes kaiken kiinteän omaisuutensa ja velkaa on silti vielä miljoonia.

Nyt Nicolas Cage on kuitenkin tehnyt pienen päivityksen ulkomuotoonsa, sillä hän on yllättäen vaalentanut hiuksensa. Blondi-Cage ikuistettiin viikonloppuna San Franciscossa markkinoimassa uutta Drive Angry -elokuvaansa. Katso kuva tästä. Vielä ei ole tietoa liittyykö vaalennusoperaatio esimerkiksi uuteen elokuvarooliin valmistautumiseen.

Viihdelehti Stara tapasi 46-vuotiaan supertähden taannoin New Yorkissa. Haastattelussa Nicolas Cage vältteli talousasioitaan, mutta kertoi avoimesti muiden muassa perheestään ja sukujuuristaan sekä vanhenemisesta ja siitä että hän halveksuu alati yleistyvää julkisuuden palvontaa. Lue haastattelu tästä.