Tuottaja pahoinpiteli Täydelliset naiset -tähden kuvauksissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdet kertoivat vuosi sitten kuinka Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Nicollette Sheridan jättää suosikkisarjan. Myöhemmin selvisi, että hän saikin potkut, joiden syyksi ilmoitettiin sarjan tuotantokulujen karsiminen.

Ohjelma luoja Marc Cherry kiisti tuolloin väitteet siitä, että Sheridan olisi saanut potkut koska ei tullut toimeen sarjan muiden tähtien kanssa. Nyt peli on revitty uudelleen auki kulissien takana, ja uusi materiaali on kuin suoraan televisiosarjan käsikirjoituksesta. Nicollette Sheridan on nimittäin haastanut tuotantoyhtiön oikeuteen ja väittää, että Cherry olisi lyönyt häntä kasvoihin 24. syyskuuta 2008 ja antanut vasta sen jälkeen hänelle potkut, koska näyttelijätär oli valittanut Cherryn käytöksestä.

Sheridan vaatii nyt oikeudessa korvauksia menetetyistä 20 miljoonan tuloista. Haasteessa vaaditaan korvauksia pahoinpitelyn ja menetettyjen tulojen lisäksi myös sukupuolisyrjinnästä ja laittomista potkuista. Asiaa koskeva haastehakemus jätettiin maanantaina Los Angelesissa sijaitsevaan tuomioistuimeen. Potkujen jälkeen Sheridanin esittämä roolihahmo tapettiin, joten hänen tilalleen ei tarvittu uutta näyttelijää. Haasteen mukaan Cherry on käyttäytynyt huonosti myös muita sarjan tähtiä kohtaan.