Jennifer Anistonin uutuuselokuva floppasi rajusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin kaunottariin lukeutuva Jennifer Aniston on ollut viime viikkoina kovasti otsikoissa uuden Exän jäljillä (Bounty Hunter) -elokuvansa merkeissä. Varsinainen elokuva on kuitenkin jäänyt Jenniferin ja hänen vastanäyttelijänsä Gerard Butlerin suhdehuhujen jalkoihin.

Tämä onkin ollut ehkä tarkoituksenmukaista, sillä elokuva on saanut teattereissa todella heikon vastaanoton. Esimerkiksi Britanniassa se tuotti ensimmäisenä viikonloppunaan vaivaiset 3,2 miljoonaa euroa, mitä voidaan pitää rajuna floppina tämän kokoluokan Hollywood-elokuvalle. Esimerkiksi Liisa ihmemaassa -elokuvan uusi versio on tuottanut kuukaudessa jo 30 miljoonaa euroa.

Anistonin uutuusleffa floppasi myös Yhdysvalloissa hieman aiemmin, kun se tuotti jättikokoisessa maassa kymmenen ensimmäisen päivän aikana vain 21 miljoonaa euroa. Hittileffat tuottavat normaalisti tätä enemmän jo avausviikonloppunaan. Ihmiset ovat mahdollisesti karttaneet elokuvaa, koska se on saanut varsin huonoja arvosteluja ympäri maailmaa. Exän jäljillä sai Suomen ensi-iltansa 26. maaliskuuta.