Dynastia-suosikkisarjan veljekset kuolivat tosielämässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla viihdemaailmaa kohtasi suru-uutinen, kun tieto 80-luvulla supersuositun Dynastia-televisiosarjan näyttelijä John Forsythen kuolemasta julkistettiin. Nyt on menehtynyt jo toinen saman sarjan tähti lyhyen ajan sisällä.

Englantilaissyntyinen Christopher Cazenove kuoli keskiviikkona lontoolaisessa St. Thomasin sairaalassa 64 vuoden ikäisenä hävittyään taistelun verenmyrkytystä vastaan. Hänen perheensä ilmoitti suru-uutisesta keskiviikkona ja vahvisti Cazenoven nukkuneen pois rauhallisesti.

Dynastian lisäksi Cazenove näytteli urallaan useissa brittisarjoissa, mutta tunnetuin hän oli hittisarjassa nähdystä Ben Carringtonin roolistaan. Hän näytteli sarjassa siis viime viikolla kuolleen Forsythen roolihahmon veljeä Blake Carringtonia. Casenoven ensimmäinen näkyvämpi rooli oli vuonna 1970 esitetty minisarja The Duchess of Duke Street.