Katrina Smirnoff bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Katrina Smirnoff riisui taannoin alastomaksi poseeratessaan PETA-järjestön mainoskampanjassa, jolla vastustettiin turkisten käyttöä.

Nyt neitokainen on ikuistettu merellisissä lomatunnelmissa. Viime viikkoina realityohjelman myötä kovasti otsikoissa ollut neitokainen poseerasi innokkaasti paparazzien kameroille noustessaan meren aalloista kullanhohtoisissa bikineissään. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Katrina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992.