Paris Hiltonin rintavako käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on puhuttanut viime kuukausina kovasti rintojensa johdosta, kun julkkistähden rintavarustus on muuttanut kokoaan harva se päivä. Viime kuussa brittilehti selvitti viimein Hiltonin salaisuuden, joka on mitä ilmeisimmin InstantLift-niminen tukiliivi.

Meksikossa taannoin bikineissä ikuistettu Paris Hilton on nyt nähty osallistumassa julkkisjuhliin iltapuvussa, jonka etumus oli varsin antava. Samalla superjulkkis pääsi jälleen muistuttamaan rintavakonsa olemassaolosta. Asun takia paikalla olleilla miehillä oli taatusti vaikeuksia pitää katseensa 30 senttiä ylempänä. Katso kuvat tästä.

Hotellia ympäröivissä puskissa superjulkkista väijyneet paparazzikuvaajat saivat ikuistettua hieman turhankin paljon paljasta pintaa. Hiltonin vääntelehtiessä aurinkotuolissaan hänen bikiniensä alaosa nimittäin petti sillä seurauksella, että kuvissa nähdään hieman intiimimpääkin antia.